![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
yerli futbolculardan gökhandan daha iyisi yok senin orta sahan iyi olmazsa dafansa kralını getirsen daha iyi olmaz diye düşünüyorum ayrıca yediğimiz gol oranına bakarsan eziklerden daha iyi defansımız var buda ayrı bir gerçek ama onların dafansı nedense hiç konuşulmuyor ...
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Teklif biraz gec geldi yoksa sartsiz kabul ederdim ![]() Ama Gökhan Zan oynamadigi halde Milli Takima cagriliyor, bence kendini isine vermiyor. Kac senedir Besiktas Formasi tasiyor, ama sorumluluk almasini bilmiyor. Ya Kaleci Lider olacak, ya Defans`in Patronu, yoksa o Takimdan hayir gelmez. Bizim eski 10 Numaralar gibi, misal Hagi gibi orta sahada Generalik yapan Lider Oyuncumuz yok, bunu kapatacak biri olmali. Delgado`nun Futboluna sözüm yok, ama Lider olmasi icin Formayi biraz daha tasimasi gerekir, daha yeni sayilir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |