![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | |||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
Bana Türk Futbolu deme Türk Futbolu beni ilgilendirmiyor artık Beni Beşiktaş ım ilgilendiriyor sizin Türk Futbolu dediğiniz yerde Beşiktaş'ımın hakkı yeniliyor..Ben yeni stadı bu adamlardan istemiyorum.Eğer gerçekten adam gibi biri olsun mesela taraftar yaptırsın bu stadı misal bu gider omuzumda sırtımda harç taşırım ama bu adamların yapmış olduğu herşeyde karşıyım.Çünkü bunların beyninde başka birşeyuler var.Eee veyselcim bizi kimse ilgilendirmez BİZ BEŞİKTAŞ'ız kimse ile kıyaslanmayacağını biliyorsun sorunda bu iişte!Fenerle yarış halindesiniz.O stad nasıl dar geliyor nerden çıkardın anlamadım.Sen sen ol kendi taraftarının bazı hatalarını sanalda yazma bizi küçük düşürmeyin!Onları tanımıyorum ama onlara böyle diyorsan bende onların içindeyim ordaki herkez ben'dir ve sonuç BİZ... Son Barikat'ın altında bir tek kArtAl kalıncaya devam.. Bilek var vuruşmaya Solul var harcanmaya Yürek var savaşmaya Zafer çok yakında Can var verilir KARTAL var ayakta Beşiktaş'ımıza can feda Karanliği deliyoruz zulmü yere çaliyoruz Barikat'ın ardı Beşiktaş'tır. Yüreğini koy Beşiktaş'a... | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60900-yeni-stad-falan-istemiyorum/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 17:21 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |