![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi benım hıç umudum yok ama ne olur ne olmaz valla bu takımın sagı solu bellı degıl karsımızda cok ıyı bır portekız var ama bız onları gecerız asıl benı korkutan kolay gordugumuz maclar oralar da cok basımız agrıyacak dıye dusunuyorum her zaman da boyle olmustur bu bızde hastalık yanlısmı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Çok iyi bir ortasahamız var, ama bi o kadarda kötü defansımız var.Dökülüyor resmen, Portekiz ve Çek maçlarında dahada belli olacaktır bu...Ama yediğimizin iki katını atabilecek hücum gücümüz var bence.Mesela bir formda Nihatımız var, Avrupa şampiyonasının yıldızı bile olabilir.Ümit Karan,Halil,Fatih Tekke,Gökdeniz,Arda,Tuncay,Yıldıray gibi oyuncularımızda var hücum bölgemizde...Ama arkamız sağlam olmadan bu şampiyonadan nasıl başarılı bir sonuçla ayrılabiliriz, orası soru işareti işte...Yine de renk getireceğimize inanıyorum, gruptan çıktığımız takdirdede her şeyin oalbileceğini düşünüyorum, final bile olabilir belki.Çünkü Yarı final maçlarında falan Fatih Terim'in en beğendiğim yönü, oyuncuları çok iyi motive etmesi öne çıkıyor.Öylede olunca bizimkileri tutabilene aşk olsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gruptan çıkalım yeterli. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ümitli değilim .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gruptan çıkarsak öpüp başımıza koyalım.Gerçi marco arelio gibi birini o forma altında görünce insan ister istemez sinirleniyo.Ben nihatın milli takımdan daha çok ön plana çıkmasını istiyorum bu şampiyonada.Golleriyle taşısın takımı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en az ceyrek final oynarız
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |