![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya kardesim bu kadar adam tonlarca para vericegine gerci bunların hepsini alacaklar die bi kural yok ama o listede iyi denebilecek bi giray var ama ben diorum ki gidin turkiyeden yıldız oyuncu olarak mehmet topuzu alın defansa zaten yabancı alacaksınız girayıda uzerine alırsanız super olur yoksa egemen kim zeki kim ismail kim bırakın b isleri artık 4 senedir hala akıllanmadınızmı
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biiirrr çok sıkıldım ikiiii yerim çok dar offff sizden çok var bizimi buldunuz ulan ... gidin .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu haber tamamen asparagas.Oturduğu yerden haber yazan yalancı basının kofti elamanlarının zırvaları.Bursa'dan "İsmail ve Özgür"'ü almışız ya da alacakmışız.Bu kadar da sıkılmaz.Aptal adamlar, "İsmail Özgür" isimli genç oyuncudan "İsmail ve Özgür" adında iki oyuncu çıkartmışlar. Ha Demirören alır mı bunları?Hiç şaşırmam gider alır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | puhahah...cok güldüm ...sanki ikinci takim acicak..adamlara bakiyorum belki 3,4 tane iyi geri kalanlari hepsi anadolu topcu ...simdi ayni diil diyor simdi bunlar hepsi türkmu olicak ozaman Avrupada nasil basari gelicek ...bu haberlere cok sacma..zaten bakiyorum böyle asparagas haberlerde hep biz varirz ama yok kanoute yok deco fbye ve gsye transfer oliyor...bu basin iyice sacmaliyor...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Valla bence kolpa olan taraftar beyler bayanlar ![]() ![]() ![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (08-05-2008 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | buna kim inanır kadir inanır hahaha ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben böyle transferler, biyerlerden hatırlıyorum...yanlışım yoksa geçirdiğimiz son 4 sezondan galiba....... ![]() ![]() ![]()
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu antibiotic tarafından (08-05-2008 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60973-guzel-gunler-yakinda/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-05-2008 06:22 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |