![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
klavye delikanlısı kendine çok güveniosan bana beleşçi damgası vuruosan adam olda gel manisa maçında stadyumun önünede yüzüme söyle gözleriniz körermiş sizin gel açılması icin ben sana yardımcı olurum... adam gibi konusun karşında cocuk yok bana boş konusuosun diyemezsin siz 90 dk desteklerken benım hayatım beşiktaşla geçiyor bilip bilmeden delikanlılık mı taslıyosunuz lan Gel şairlere gel kazana ve beleşçiler de bak ne oluyor yazıklar olsun be o kadar çabalarken bu damgaları yiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kes sesini haddini bil be insanın karşısında ki nin yaşına hürmeti olur ,saygısız terbiyesiz herif . sen daha annenin karnındayken ben staddaydım . artis . kesin sesinizi oturun oturduğunuz yere bu stad yapılacak işte okadar. her maç kapalı ortada ayyaş kavgasından bıktık be yeter. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
hala sanaldan civalanıosun cok güveniosan manisa maçında görüşelim diyorum onada cvp vermiyorsun ee daha ben ne ediyim ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Evladım senden 5 yaş büyük bir abin olarak sana diyorum ki efendi ol terbiyeli ol baban sana terbiye vermedimi . Türkiye içerisinde olsam şu an emin ol gelirdim manisa maçına , senden mi korkacam lan , beni mi öldürecen . ahlaksız. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60900-yeni-stad-falan-istemiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 17:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |