![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #171 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #172 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yaa bırakalım bu tepkiyi falan.. Demirörenin karşına çıkmaya cesaret edecek elini taşın altına koyacak bir aday varmı.. Muhalafet sadece konuşuyor iş icraate gelince hiçbirinden çıt yok. Bahane hazır borç yüksek.... Örneğin Gs borcu bizden çok hatta kat kat fazla ama orda klube sahip çıkan insanlar var... Onun için bu tepkiler boşu boşuna.. Ben yönetimden mutlumuyum elbette hayır hiçbir Beşiktaşlı kardeşimin abimin ablamın mutlu olduğunu düşünmüyorum. Fakat özellikle bu sezon ben çok fazla hata yaptıklarını düşünmüyorum.. Yaptılarmı yaptılar evet ama onları bu hatalara sürükleyen bana göre muhalefettir.. Amaçları sadece muhalefet yaparak Beşiktaşımız üzerinden prim yapmaya çalışmaktır.. Ve bu bizi ve yönetimimizi hataya süreklemektedir. Ve nitekim sonuçlarınada hep beraber katlanıyoruz... Umarım önümüzdeki sezonlar için ya Demirören istifa eder ve çıkan adaylar Kartalımızın sahipsiz olmadığını gösterir yada Demirören göreve devam eder ve herkes birlik ve beraberlik içinde sadece takımın menfaatleri için çalışır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #173 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
aynen bende onu demek istiyorum biri cıkar bi muhalefet olur baskana sonra taraftarda gerekeni yapar ! demirorenin karsısına cıkan bir adam olmadıktan sonra biz adamı göndersek gelecek adam demiroren gittikten sonra gelecek o baskanken nerdeydi peki ? .. besiktas sahipsiz degil ! olmamalı !!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #174 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Çarşı benim için bitmiştir, gözümde değeri sıfır. Bütün stad Demirörene tepki gösterirken çarşının ses çıkarmaması herşeyi anlatıyor zaten. İnönüde çektiğim bir foto ![]()
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #176 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maç öncesi Ben de çArşı dan şüphelendim acaba protesto ederlermi die.Ettiler işte Helal olsun hepsine | ||
![]() | ![]() |
![]() | #178 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
arkadaş sen vaşka maça gittin galiba çarşı hariç herkes bağırdı kapalının tek ortası bağırmadı.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #180 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
çarşıdan tepki gelmedi | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61265-carsiya-satilmis-diyenler-simdi-nerede/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |