![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | enginin yararı yok ki Y.D ile aynı İStifa edin ulannnn
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | töbe yarrabim bu sinan iyce cigrindan cikti bea
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adama sadece mal diyorum... seyircisiz maçıda biz kaybettirdik dimi :? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aynen katılıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hadi lan ordan mafya bozuntusu
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede sinan engin seneye görevde kalsin. en azindan sabah aksam küfür edecegim bir sahis olur sürekli gözümün önünde. mafya bozuntusu sisko. besiktas tarihinin en kara lekesi. hemde ne leke. en azindan 150 kilo. ayi
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu ortamda en sucsuz taraftardır kendı yanlıs transfer polıtıkalarını yanlıs taktıklerle oynatılan futbol takımını parasızlıktan oyuncusunu kacıran voleybol takımını ve senelık en az 60 mılyon gelırı olan besıktası carpı 4 sene 240 mılyon doları carcur edıp uzerıne 90 trılyon borclanmamın ortbas edılmesı ıcın uygulanan cok basıt ama besıktaslıya yakısmayan bu ucuz numaraları sana yakıstıramıyorum sınan engın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duamızı eksik etmeyelim, ayrıca her gece 2 rekat da şükür namazı kılalım, allah rızası için. Tövbe tövbe, adamı dindne çıkarır bunlar.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |