![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | artik sana deil seni oraya getirenlere sovuyorum levent rahat ol
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu adamlar da harbiden kuş beyni kadar beyin yoK.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | erkeksennnnnnn istifaaaaaaa erkeksen istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 8-0 gibi skorla tarihi bir rekor kırdılar kutluyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunlar cemyılmaz beyaz a felan rakıp olmak ısıtyolar basarılıda oluyolar bol bol guluyorusss | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi ya biz niye düşünemedik bunu. Hadi çalsın sazlar oynasın kızlar, Beşiktaşım oleyyy.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gs macındaki beleş penaltı + auta giden topun korner verilmesiyle yedigimiz gol fener maclarında verilmeyen 1 golumuz + adamların taca cıkan toptan devam edip haksız şekilde gol atması ve verilmeyen cok bariz gollerimiz hakkımızın yenildigi diger ornekler olmasa acık ara şampiyon olurduk. biz suan hakemlerin kayırdıgı fb ile aynı puanla bitirdik ligi. herkez mantıklı dusunsun. medyanın gaza getirmesiyle taraftar gaza geliyor onlarda yonetim ustunde baskı kuruyor. bi turlu belimizi dogrultamıyoruz. bazı gazeteleri okuyorumda oyle bir eleştiriyorlarki ozellikle ertugrul u. bu adam son 3-4 seneden beri en cok puanı topladı. bize gerekli olan sadece istikrar. eminin gelecek sene herşey daha guzel olacak...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |