![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | artık eski jenerasyon yok herkess para derdinde yeni nesil genc futbolcular bole oluyor artık çok yanlış yapıyor daha beşiktaşa borcunu ödemeden transfer oldu bole ki son maçlarda oynadı cunku transferinden dolayı ben doğru solim kaşın beşiktaşlı oldugnudandan da şupheliyim..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tabi canım tabi.. Hemen yapmalıydı. Nasıl yapsakta yönetime vursak diye düşünüyorsunuz galiba ya... Sene başında İ. Kaş gibi birine nasıl sözleşme imzalattırırsa sana ne katacağı belli olmayan birine.. Hadi diyelim yönetim geç kaldı masaya oturmak için sezon sonunu bekledi. Bencede doğru olan budur aslında.. O çok övdüğünüz Kaş efendi neden kendi takımını beklemeden gidip başka kulüplerle görüşüyor. Soruyorum size şimdi kendinizi İ. Kaş yerine koyun kaç kişi kendi takımıyla görüşmeyi beklemeden gidip başka bir takımla anlaşır.. Cevap basit sıfır.. Ama yönetime vurmak isteyen arkadaşlar her konuda olduğu gibi burdada atlar sezon başında bana gelmedilerse ben giderim... Bu lafı diyecek insanın kimse kusura bakmasın Beşiktaşlılığından şüphe ederim. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61275-biri-i-kasa-dur-desinnn/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-05-2008 03:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |