![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sloganlardan sonra gitmesi gerekir ama sanmiyorum yüzsuz yüzsuz yine baskanliga devam edecektir.CARSI HERKESE KARSI...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kapalı bağırmadı diyenler maçı izlememi$tir derim o kadar ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu antibiotic tarafından (12-05-2008 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sezonu üçüncü bitiren Beşiktaş'ta her geçen gün yönetime tepkiler artıyor. Vestel Manisaspor ile oynanan maçta taraftarların, "Yeter Demirören yeter" tezahüratlarının ardından yönetime karşı muhalefet internet sitelerinde de şiddetlendi. Web Kartalları, Forza Beşiktaş, Siyah-Beyaz ve Moda Kartalları internet sitelerinde, 'Yönetim istifa' başlıklarına sayısız yorum yazıldı. Siyahbeyazlılar, göreve geldiği günden bu yana kulübe neredeyse her alanda başarısızlık yaşatan başkan Yıldırım Demirören'in en kısa zamanda istifa etmesini istiyor. Öte yandan Ertuğrul Sağlam'ın dün Huelva'da oynayan defans oyuncusu Iago Bouzon'u izlediği öğrenildi.
__________________ tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
En büyük aşk BeşiktAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben de yeni açıktaydım. kapalıdan da bağırdılar, hatta her istifa tezahüratına onlar başlattı, herkes katıldı. hemen her golden sonra yeeeter yıldırım demirören yeeeter sesleri yükseldi. ama ben gideceğini sanmıyorum. ayrıca Ertuğrul Sağlamın da daha çok desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | babasında bu para bızımkılerde bu yalakalık olduktan sonra bu adam 40 yıl daha gıtmez babası sormus oglum dogum gununde ne ıstersın dıye oda bjk demıs
__________________ """Işıklar Söndüğü Zaman Tüm Fenerliler Güzeldir""" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61250-demiroren-istifa-sesleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-05-2008 20:59 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |