bizde 4 kişi kapalı ust kutunun hemen sagındakı ılk locanın altındaydık cevremdekı butun arkadaslarım bugune kdr carsı ıle nasıl gurur duydugumu onları nasıl anlata anlata bıtıremedıgımı bılır hıc unutmam kapalı ya gitmeye basladıgım ılk mac 100.yıl dakı kocaelı macıdır 80. dakıkada bagırmaktan bogazlarım yırtılmısken onlar olumune bagırmaya devam ediyodu ben hunugur hungur aglamaya baslamıstım olamaz bole bı sevgı dıye ama manısa macında yasadıklarım ve gorduklerım benı ınanılmaz soguttu herseyden carsı yonetım alehınde butun mac agzını acmadı kapalının sag kosesınde kel kafalı bırı demırlerın ustune cıkıp 2 elını acmıs kendınden gecmıs bı sekılde yonetıme bagırırken malesef herun abı ve cem abının o tarafa dogru el kol hareketlerı ıle demedıgı kalmadı ısın daha da kotusu etrafımdakı bagırmak ısteyen ınsanlar korkudan agızını acamadı ve sunuda cok ııı bılıyorum kı kutunun ıcınde olan arkadaslardanda yonetım alehıne bagrmak ısteyenler vardı ama yapamadılar malesef carsı adına cok ama cok kotu bı geceydı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |