![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu foruma yeni üye oldum gerçekten benim gibi düşünen aklıselim beşiktaşlı kardeşilerimi görmek beni çok mutlu etti hala bu kadar mantıklı şey yazıyoruz hala çarşı bir ruhtur semte gelin maça gelin abilerin adresi belli lafları geliyo bizde kapalı trübündeyiz abiler dedigin insanlar millete söverken tehtit ler savururken nasıl gidip abi nie istifa diyince biz kızıyosunuz bana açıklarmısın diebilirmisin? siz kimisiniz lan dediler istifa dienlere bence bu cümle herşeyi özetliyo
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
eyvallah | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bak ben bu satırları yazarken bile bazıları '' benden bahsediyor'' diyor, umarım kendi ozgur iradelerini ortaya koyamadıkları için, asıl dusunduklerini soyleyemedikleri için biraz olsa yuzleri kızarıyordur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu sehorn tarafından (14-05-2008 Saat 09:24 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
imzamın hepsini olmasada büyük bir kısmını atarım bu yoruma... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61422-demiroren-ve-carsi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 13-05-2008 00:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |