![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla varmı yokmu bende anlamadım ama sağda solda çıkıp şu şöyle olmalı bu böyle olmalı diyen sözde Beşiktaşlı kongre üyesi iş adamlarımız mevcut.. Ama onların yaptıklarıda basın gibi sadece Beşiktaşımızı karıştırmak.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | tehlike sinyalleri çalmış çoktan da haberimiz var mı yok mu bilmem . arkadaşlar klup çok çok kötü yönetiliyor . diğer konularda gülüp duruyoruzda asıl önemli konuyu görmemezlikten gelmeyelim :S bu sene kesinlikle şampiyon olamayız . daha zorlu günler bekliyor bizi ![]() kesinlikle ve demirören oldukça huzurumuz olmıcakkk
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yönetim istifa etmeli...biz niye protesto yapmıyoruz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa bence her maçta yeter yıldırım demırören bagırmalıyız bu yeterlıde olmayabılır maıl atar bence ne kadar cok yaapılcak sey varsa hepsını yapmalıyız
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 2010 kadar beklersek beşiktaş iyice küçülcek bu adamın gitmesi için bir şeyler yapmak gerekiyor yoksa işimiz var bu böyle olmaz Türkiye'nin en eski ve bir çok ilklere imza atan klübümüzü dahada düşmemesi için bir yol bulmak zorundayız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
bence yeterince küçüldük . bu başkan yeterince ve fazlasıyla zarar verdi takımımıza halada vermeye devam ediyor. muhalefet olacak kişiler ki yok bence onlarda kaçıyor onlarda başkan ile aynı safta
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya 1 yıl daha katlanacaz konu açıpta canımızı sıkmayalım dertören bu laftan anlasa çoktan istifa ederdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sergen abi ben başka istifa demedim . kulubümüzün hangi durumda anlatmaya çalıştım . haberlerde bulduğum yazılar onlarda . ne yani gülüp eğlenecekmiyiz . halimize bakın biraz ya
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz burda ne kadar dil döksekde ne kadar tartıssakda bu adam 2010 ' a kadar burda büyük bir ihtimalle 2010 dan sonrada burda olucak. Arkasında bu kongre üyeleri oldugu sürece bizim ona 50m dolar borcumuz oldugu sürece Demirören hyatta gitmez. Bizim yapıcagımız tek sey var 2010 da karsısına güclü bir rakip cıkması icin dua etmek yoksa gene demirören gene demirören Bu sene şamp. cok inanıyorum gecen seneden fazla hem yerinde tranferler yapıldı inş bu sene şamp olucaz ama olunca Demirören gitmeyecek aksine daha da yeri saglamlasacak o yüzden şamp istesemde olmayalım bence
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67347-klubumuz-iyice-batiyor-farkinda-misiniz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-07-2008 17:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |