![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zaten son maçta yapılan kötü tezahürat ta bu yer kavgasından değil mi.herkes kendi menfaatini düşünüyo.kardeşim aslolan bjk nin menfaatidir.yeni stad yapılınca 40 milyon euro gelir bekliyo adamlar.yeniden yapılmasın demek için böle yer kaygısına düşmek lazım.nacizane görüşüm | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Arkadaslar benim anlayamadigim birsey var yönetim iyi veya kötü ama yapmak istedikleri stad mükemmel bir sey ve niye ve neden kimin nerede oturacak olmasi veya stadin yikilmamasi konusulur anlasilmaz bir sey bakin stad tarihi bir stad evet ama yenilik olmadanda hic bir yere gelinemiyor yoksa hangi arkadasimiz son odel cep kullanmiyor veya kac kisinin evinde televizyon yok demek istedigim yeni stada destek verelimki oldugumuz yerde pineklemiyelim hic kimse icin yarari yok carsida bence nerede oturursa otursun Besiktasimizi costurur. Selamlar Murat
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61704-inonu-yikildiginda-carsinin-yeni-yeri-neresi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 18:34 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |