![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
beşiktaş çarşısız çarşıda beşiktaşsız olamaz..warmı daha ötesi ? warmı bi babayigit olur diyen çıksn söylesin. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
saygısızlık etme , sen avukatımısın çarşının .saygısız . Forum çoluk çocuk doldu be . çarşının özünü bilmeyen dünkü çocuklar çarşının avukatı kesiliyor olacak şey değil . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben varım .. Yorumunun yarısı doğru Çarşı Beşiktaşsız olamaz çok doğru Beşiktaş olmasaydı Çarşıda olmazdı... Beşiktaş çarşısız olmaz demişsin bu konuda fazla yoruma gerek yok Beşiktaş kurulalı kaç yıl olmuş Çarşı kurulalı kaç yıl olmuş burdan bile çarşı Olmadan Beşiktaşın olacağı sonucuna varabilirsin.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1) Besiktas niye carsisiz yapamaz? 2) Su an carsi var, o zaman carsili Besiktas ne yapiyor? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben varım, beşiktaş niye var ve nasıl kurulmuş, çarşı niye var ve ne için kurulmuş, bu soruları kendi kendine cevapla, zaten souca varırsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaş pekala çArşı'sız da yapabilir... Türkiye'nin en büyük kulübü 1903'te kurulmuştur. Türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu ise 1983 yılında olusturulmustur. Bu gercek Beşiktaş'ın çArşı'sız var olduğunu anlatmaya değil kanıtlamaya yeter.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar dikkat ettiyseniz herkes göreve konusunda da bu konu konuşuluyordu ve konu kapatıldı metin arkadaşımız tarafından bende son kez tekrar ediyorum bu ayrım yapıldıkça bu konu konuşuldukça işin içinden çıkılmaz hale dönüşecek ve herkes bu işten zararlı çıkıcak gelin bu konuyu kapatın artık hepimiz BEŞİKTAŞLIYIZ bu konuda birleşin son kez söylüyorum artık bu konuda yorum yapmayın yapanlarıda uyarın kaile bile almayın | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61692-carsiyi-suclayanlar-utansin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 06:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |