![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ayakta alkışlıyorum , ve her harfine katılıyorum... Takımın en önemli maçında oyunla uzaktan yakından alakası olmayan, arabesk şarkılar söylemek, yada kendinden geçer bir şekilde bağırmakmı sadece Beşiktaşlılık ? bu ne kardeşim tekelinize almışsınız Beşiktaşlılığı , sizden başka kimsenin bu kulüpte söz hakkı omasın , kimse sizden farklı hareket etmesin istiyorsunuz. madem kimsenin çarşıyı eleştirmesini istemiyorsunuz , birisi de çıksın ben ve benim gibi düşünen ( çarşıdan olmayan hatta İstanbulda yaşamayan ) her taraftarın aklındaki soru işaretlerini giderecek mantıklı bir açıklama yapsın. Nemi bu soru işaretleri : 1- Sezon başı Sinan Engin göreve geldiğinde çarşı bir pankart açarak buna karşı çıktı. Fakat daha 3 gün geçmeden çarşı liderleri Ümraniye'ye sinan Engin'in ayağına giderek bir görüşme yaptılar ve o günden sonra tepkiler bıçak gibi kesildi ! Sivas maçındaki tepkiden sonra da yine Sinan Engin'le görüşüldü ve yine tepkiler kesildi! Neydi Sinan Enginin çarşıyı bu kadar etkileyen sözleri ? 2- Bu yönetimin Beşiktaşı nasıl küçülttüğü , nasıl rezil ettiğini sizlerde bizim kadar görüyor ve biliyorsunuz. Buna rağmen hangi amaçla çarşı bu yönetime bir tepki gösteremiyor ? ve tepki gösterenlere tepki gösteriyor. ? 3 Sebep eğer kulüp menfaatiyse , kimsenin maşası olmamaksa Seba'yı gönderirken bunlar neden düşünülmedi? 4- Yoksa Seba bu kulübe Demirörenden dahamı fazla zarar vermişti ?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61422-demiroren-ve-carsi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 13-05-2008 00:17 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |