![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sacma sapan konular acmaktan bıkmadınız mı .. numaralı sosyeteye döndü burası .. carsı olmasa inönüde tribün olmaz neyden bahsediyorsunuz .. saka gibisiniz burda ötmeyin gülünc oluyorsunuz ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İşte böyle arkadaşlar sayesinde Çarşıya ve Çarşıyı savunan arkadaşlara nefretim kat kat artıyor. Bri Beşiktaşlının Beşiktaşlıya hitab şekline bakın.. Yazık hepiniz acınacak durumdasınız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sadece Güneş balçıkla sıvanmaz diyorum sana ve tartışmayı kendi adıma bitiriyorum... Siz devam edin asarız keserizlere gider yapmaya Beşiktaşımızı ve stadımızı kendi malınız gibi görmeye... Saygılar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Tartışan yok zaten bilip bilmeden konusanlara cevap veriyorum ister gider olarak algılayın ister baska bisey .. Evet senelerimizi verdigimiz inönüyü kapalıyı bir kere bile maca gitmemiş deplasmana gitmemiş besiktaslıya göre stadımızı besiktasımızı sahipleniriz ! burda ötmekle klavye delikanlıgı yapmakla olmuyor agzı olan konusuyor | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61715-carsiya-hizla-artan-nefret/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 18:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |