![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Umbro olacak anlaşma yapmışlar ömür boyu devam ![]() ![]() Puma olsun isterdim. 1. Çubuklu 2. Parçalı 3. Siyah şort beyaz forma 4. Kırmızı veya baska bir renk. Alternatif olarak.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | komple kırmızı forma maalesef gs.yi cagrıstırdıgı icin olmaz bence ama azda olsa guzel bi dizaynla siyah-beyazın yanında kullanılabilir.benim yıllardır istedigim siyah-beyaz parcalı forma,siyah sort,yine siyah-beyaz parcalı coraplar.forma numaraları kırmızı.ne guzel olur bence.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zevkler ve renkler tartsılmaz herkesin yorumu farklı olabilir
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle renkli olmamalı... Delikanlı adam renkli takım tutmaz... Sponsor da değişmeli hem Umbro hemde Cola Turka.... Eskisi gibi Puma ve BEKO olsa keşke. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
gerçekten umbro mu bu sezonda? gerçi kolay kolay değişmiyo ama ne bileyim bir umut değişir diyodum. oysa adidas bile olsa ne güzel forma yapardı. Newcastle adidas formasına bakınca nasıl iç çekiyorum. siyah beyaz nasıl kullanılmış çubuklu formada yahu. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çubuklu düz beyaz gri ve alternatif fantazi bir forma
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |