![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | transfer edesin diyemi sewdim seni kartalım ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zor olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
It's Time ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar burda adı geçen isimler çok büyük futbolcular..Böyle isimler hakkında bizim lehimize dedikodular çıkması bile sevindirici..Özellikle Sylvinho müthiş bi sol bek..Youtube girin ve videolarını izleyin anlarsınız..Klasnic aynı şekilde.Golcülüğüne diyecek yok zaten ama yapısıylada bize çok uygun bi topçu..Bu oyuncular alınabilirse gerçekten büyük iş yapılmış demektir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
konular birleştirildi dostum göremezsin. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kaynak bende kalsın ama Bak 2 gün önce yalanlayan sinan engin bile klasnic neden olmasın die acıklama yapmış ancak su kadarını söyleyebilirm ki bobo giderse klasnic kesin geliyor bunu böyle bilin arkadaslar
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |