![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
takımıyla anlaşılmış.... oyuncuları ikna etmeye çalışıyorlar... para işi çözer... zaten Türkiye'de vergi oranları düşük... Üdinese ile Beşiktaş arasında pek ayrım yok sadece Biri İtalya ligi diğeri Türk liginde... Ligler arasında hayli fark var... İşte bu yüzden Transfer zorlaşıyor, millet kolay zannediyor transfer yapmayı... Bizim Türk halkı ha diyince alınacak zannediyor oyuncuyu... Fenerbahçe bile çok yanlış tarnsferler yapıyor bizden daha iyi bütçesi olmasına rağmen maldonado, kezman, bunlar sıradan topçular avrupadan topçu gelincede genelde böylesi geliyor... gerçi maldonado güney amerikalı... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
It's Time ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence Sivok ve Cisse beraber oynamalı..Çünkü modern futbolda baktığımız zaman orta sahada ki ikilin iyi olduğu zaman oyun üstünlüğü sana geçiyor.Onun dışında stoper ikilimiz belli gibi sanki,orda Toraman la Zapotacny oynar.Aynı şekilde forvetimizde de Holosko ve Bobo oynar.Yani bana göre şu anda kadroda belli olmayan yerler sağ ve sol kanatlar.Sağ bek ve sağ açık yerli olacak gibi görünüyor.Sağ bek e Antalya dan Uğur Kavuk düşünülebilir.Sağ açık hakkında benim pek bi fikrim yok açıkçası onu burada tartışabiliriz..Sol kanata gelince;Tello yahut Kadlec in yedek oturcağı kesin benim düşünceme göre.Hangisinin yuna sonradan gireceğini sezon içinde ki performansları gösterir.Fazla alternatifimiz olmadığı için sol açıkta Aydın oynar gibi geliyor..Bana göre takımda yedek kulübesinde oturması gereken 1. yabancı Delgado dur.Sansasyonel goller atıyor olabilir ama takıma zarar verdiği kesin.. Tabi burada,3 çek oyuncunun alındığını varsayarak,kendi kafamızda ki kadroları söylüyoruz.Sezon içinde yaşanan sakatlıklar,Sağlam ın düşünceleri vs. kadroyu şekillendirir elbet.Daha ne gelişmeler olur kimbilir. Konu RocketsFan tarafından (17-05-2008 Saat 13:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgado olduğu zaman özellikle büyük maçlarda zorlanıyoruz.Delgado sorumluluk alsa bu risk göze alınabilir ama onuda yapmıyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | delgadosuz kadro kurulmamalı bence ozellikle inonude
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ......................Rustu............... Kurtulus..........Zapo(ZAn)......Toraman.........K adlec .....................Sivok........................ .. .....Topuz......................................Te lllo ....................Delgado(Pascal)............... . ........Holosko.........Klasnıc(Nobre) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ....................rüştü......................... ....... kurtuluş....toraman....zapo............kadlec m.topuz.....sivok....inceman..........tello ............holosko.....bobo..................
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet ben teknik direktör olsam kesin yedek bırakırım. tabi satarım ben olsam ama kadroda varsa yedek bırakırım. geçen sergen'in roportajını dinledim. Bjk taraftarını kandırıyor, bir fener, bir gs maçında delgadoyu sahada göremezsiniz diyor. doğru söylüyor. modern futbolda delgoda gibi oyuncular yok. var olanda çok yetenekli... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61918-zapotocny-sivok-ve-kadlec-gelirse/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-05-2008 21:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |