![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Aynen katılıyorum kardesm geçmiş yıllarda turunjulu bi forma giymişleri tek kelimeyle iğrençti renkli formayla baskalarına özenmeye gerek yok biz BESiKTAS ı bu haliyle tanıdık ve cok sevdik saçma sapan değişikliklere gerek yok bizim için en guzel değişiklik yeni stad oda cok guzel olucak inş. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Düz Beyaz Forma ve Çubuklu forma yada Siyah forma dışında deplasmanlarda Gri renkli forma kullanılabilir ayrıca ben kırmızı rengin siyah ve beyaz formalarda çizgi şeklinde kullanılabileceğini düşünüyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | puma gusel forma yapıyordu ya gerı anlassalar keske...
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kesinlikle katılıyorum.BEŞİKTAŞ demek siyah beyaz demek.başka bir renk olamaz.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | SIYAH olsun Beyaz olsun ve cubuklu olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Öncelikle Umbro'dan kurtulmamız gerek. Cola Turka'dan kolay kolay kurtulamayız söyleyeyim. Umbro yerine Nike çok daha iyi olur. Nike design konusunda bir numara bence. Veya illa Umbro ile devam edilecekse, değişik bir design kullanmalılar.Şahsen ben bu seneki formaları çok basit buldum. Çubuklu dışında diğerleri berbattı.Değişik design olarak Celtic'in forması gibi düşünülebilir...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | siyah düz,beyaz düz, çubuklu siyah beyaz hepsi var enine çubuklu yok...celtic in forması gibi enine çubuklu çok güzel gözüküyo bence...hem değişik bi tasarım olur hemde bence çok satılır... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |