![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu adamların beşiktaşın oyuncuları oldugnı sanmıyorum arkadaşın dediği gibi en iyi bu defans işini yapan italyanlardır 2 tane italyan defans oyuncusu alsa cok daha mantıklı
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bahsi geçen oyunculara gelince, ikiside ortalama üzeri savunma oyuncuları sayılır ama asla bir Zago ayarında adam beklemeyin. Bireysel olarak iyi değiller, iyi bir takımın çok iyi parçaları olurlar. Bu iki oyuncunun performansı ise ortasahaya yapılacak takviyelerle belli olacaktır. Mevcut adayların transferi gerçekleşirse (tjikuzu, uğur inceman gibi...), bu oyunculardan iyi performans beklemek hayacilik olur. Uğur inceman Türkiye için iyi sayılabilecek bir oyuncudur, ama alternatif olarak düşünülmesi daha gerçekçi olacaktır. Sivok ön libero içi yumuşak kalır. Sakatlığından sonra eski agresifliğini kaybettiği için eski gücünden uzakta bir oyuncu. umarım Sivok'u iyi izlemişlerdir. Sivok sakatlanmadan önce benim beğendiğim bir oyuncu idi ama sonrasında açıkçası takip emedim. sakatlanmasa Milanda oynuyor olabilirdi... Sonuç olarak iki oyuncuda eğer ortasahaya gerekli takviye yapılırsa işe yarayacaktır... Konu shawnodese tarafından (20-05-2008 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62075-zapotocny-sivok-ve-kadlec-vasat-oyuncularsa/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 20-05-2008 03:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |