![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haber yalana benziyor . fakat acap şımarık bişey . ya sopa çekilmeli yada ii bir ders verilmeli şuna . şahsen ben hiç sevmiyorum
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Basın bu ve benzer şekilde yalan haberlerle taraftarın yönetime olan tepkisini daha da körükleyerek kulübe zarar vermeye çalışıyor. Maksat taraftar ile kulübün arasını açmak. Bu haberler basının tezgahları. Eminim yönetimin böyle bir düşüncesi bile yoktur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | böle biraz eli para gören simarıyo alt yapıdan yetisen bi oyuncunun bunu yapmaması lazım beşiktasa gelmek için can atan kac oyuncu vardır biraz bjk degerini bilsinler gidenlerin haline görsünler....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Adam kazanmak yerine, adam satmak en kolay iş.Sakın birilerinin gazına gelipte harcamayın çocuğu
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu çocuk adam olmaz istedikleri kadar uğraşsınlar.. Bu çocuk ne akıllanır ne bize yararı dokunur. Diğer çocukların Batuhandan ne farkı var onlar şımarmıyoda Batuhan şimarıyor.. Bu çocuk hiçbir şekilde adam olmaz demişti dersiniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Batuhan la bir an önce en az 5 yillik sözlesme imzalanmali:Bu cocugu da kacirirlarsa yuh derim yani elalem MEHMET Topal i nasil bagladiysa hemen bizimde elimizdeki futbolcularin degerini bilmemiz lazim artik. Batuhan bence gelecegin en büyük yildiz adayi kac senedir haberlerini okuyoruz bir an önce yetisip A takima ciksin diye beklerken böyle sacma sapan bir trranfer olursa cok ama cok yazik olur!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |