![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | güzel arkadaşlarım, fikirlerimizi birbirimize direterek kabul ettirmek zorunda değiliz, sizin düşünceleriniz, her ne olursa olsun ben beşiktaş'ı savunurum doğrultusunda, bense eleştiri yapılarak, hataları artık gözden kaçmayacak boyutlarda olan yönetim kurulu ve ilgili taraftar gruplarının ya hatalarında bariz düzeltmeler yapması ya da beşiktaş'tan uzaklaştırılması gereketiği düşüncesindeyim, her zaman da böyle olacağım, zahmet edip yanlış yorum yaptığımı söylemenize hiç gerek yok, ha bir de şu var sizin mantalitenizle, yani "hatamız falan yok, hep biz haklıyız, başkaları bizim hakkımızı yiyor, o kadar" tarzıyla bu hallerdeyiz, ama şunu kabul ediyorum: sizler taraftarsınız, adı üstünde tarafsınız, objektif düşünmediğiniz için sizleri suçlayamam ama hani diyorum beşiktaş'ı yöneten sözüm ona profesyoneller biraz bu objektiflik kavramından nasibini alabilseler ve özeleştirnin kendilerine hiç bir zaman zarar getirmeyeceğini, aksine başarılı günlerin başlangıcını oluşturcağının farkına bir varabilseler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sana fikrini değiştirmen gerektiğini değil, yer yüzünde oynanan tüm maçlarda küfür olduğunu, bunun cezalandırılmasının yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz... biz hep haklıyız demiyoruz. HERKES AYNI ŞEYİ YAPIYOR diyoruz.. küfür etmenin güzel bişi olmadığının bizde farkındayız ama çıkıyor işte bayan olduğum halde ben bile ediyorum çoğu zaman... bu arada biz taraftarız da sen nesin?? yönetimden falanmısın ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62261-istifa-1-alen-markaryan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-05-2008 17:23 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |