Alıntı:
samet1903´isimli üyeden Alıntı
zorla kimseye kombine aldıran yok sen oraya takım icin takımın yenmesi icin skor icin gidiyorsan alma ztn istemeyiz ztn orda kendini belli edersin skorcu taraftar oldugunu.. ve kötü zamanda maca gelmicegin anlasılır .. besiktas taraftarı daha dogrusu duyarlı taraftarı genelde bu çarşı oluyor takımın en kötü zamanında stadı ne kadar doldurdugunu bilirim 5 yıldır bu takım sampiyon olmuyor ama taraftarımız geliyor .. eger takım icin geliyorsan ewt gelme alma kombine bunu ben sorgularım .. ! ama bunun takımın kötü gidişiyle alakası yok ben besiktasım icin gidiyorum besiktaslı oldugum icin gidiyorum kendi semtim oldugu icin ona karsı sorumlu oldugum icin gidiyorum aşkım icin sevgim icin gidiyorum isterse küme düssün yine giderim böyle düsünmeyen bizden degildir ztn .. 8-0 dan sonraki macta stadın boş oldugunuda gördük ama biz ordaydık tepkimizidie verdik besiktasımıza da koştuk .. takımının iyi gününde yanında olacagına kötü gününde ol ! |
Arkadasim ya senin okuman yok ya da isine gelmiyor diye okumuyosun ben demisim bak bi oku ondan sonra yaz. Ben bu takim sampiyon olmuyo niye kombine alayim mi demisim benim aldigim kombinenin parasini yonetim bosquenin tazminatina verecek mi demisim ? Sen kimsin ki burda kimin skor icin basari icin takim tuttuguna karar vereceksin bir skor taraftari muhabbteidir gidiyor, nerden duyduysaniz herkesin agzinda sakiz. Benim kombine parami ego tatmini icin GUL gibi t. direktoru kovup ondan sonra 1 yillik avukatlin dahi 1 milyona kappatacagi davada 9 milyon kulfet getiren yonetim oldugu surece kurus harcamam dedim hala da diyorum. Isterse besiktas sampiyon olsun isterse kume dussun bunun sportif basariyla alakasi yok. Bunun yonetimin yonetimsel vasifsizligiyla alakasi var o yuzden sen ordan burdan duydugun naneleri bu yoruma yazma bosuna.