23-05-2008, 21:13
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: sierra´isimli üyeden Alıntı
Arkadasim ya senin okuman yok ya da isine gelmiyor diye okumuyosun ben demisim bak bi oku ondan sonra yaz. Ben bu takim sampiyon olmuyo niye kombine alayim mi demisim benim aldigim kombinenin parasini yonetim bosquenin tazminatina verecek mi demisim ? Sen kimsin ki burda kimin skor icin basari icin takim tuttuguna karar vereceksin bir skor taraftari muhabbteidir gidiyor, nerden duyduysaniz herkesin agzinda sakiz. Benim kombine parami ego tatmini icin GUL gibi t. direktoru kovup ondan sonra 1 yillik avukatlin dahi 1 milyona kappatacagi davada 9 milyon kulfet getiren yonetim oldugu surece kurus harcamam dedim hala da diyorum. Isterse besiktas sampiyon olsun isterse kume dussun bunun sportif basariyla alakasi yok. Bunun yonetimin yonetimsel vasifsizligiyla alakasi var o yuzden sen ordan burdan duydugun naneleri bu yoruma yazma bosuna. | harcama kardesim hatta alma ömür boyu sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz .. bizene yönetimden kardesim sen oraya ne icin gidiyorsun ?? önce onun bilincinde ol ondan sonra kombine al ..
__________________ |
| |