![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede ikiside af edilsin zaten yönetim dusunup tasinmadan karar aliyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu olay başka bir takımda olsa hiç duyamazdık bile malesef bizim takımımızda bir takım kişiler bir takım işler çeviriyor gibi.affedilsin ikiside
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne olursa olsun bi takımda disiplin şart ben gönderilmelerinden yanayım yarın başkası yaparsa onuda affetmeleri gerecek o zaman buda takımda disipsizliği ön plana cıkarmıs olucak bence yönetim en iyisini yapıyor ikisinide satsın . . . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sakın toramanı ve üzülmezi sevmiyorum die bişi aklınıza gelmesin sadece bu konular hassas konular disiplin şart . . . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok uzadı bu konu artık ama...yaptıklarının karşılığının bu kadar ağır olduğunu düşünmüyorum.bi terlik yüzüne iki kaptanımızın ipini çektiler...disiplin disiplin...millet affedilirken disiplin bozulmuyo da ibolar affedilince mi bozuluyo şu disiplin denen şey..bakalım bundan sonra görücez sağlanıomu o DİSİPLİN...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Su an takımın havası iyi ve affedilme ihtimallere benim gozumde sıfır. İlerki donemlerde kotu bir gidisat yasanırsa ancak o zaman af soz konusu olur gibi gozukuyor!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |