![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya topiği okudum da alperen arkadaşımıza maşallah. herkese tek başına göğüs germiş Benim fikrim ise ben gerçekten taraftarımızı anlamıorumm. sezon bitene kadar herkes boboya söwdü, neymiş koşmuomuş, bilmem neymiş. Bütün awrupa maçlarında ve önemli maçlarda gol atan, brezilya milli takımına seçilmeye başlayan we havadan, yerden ve kontradan her türlü gol atan Boboyu göndermeye çalışırız, söweriz. uefa kupası gol kralı olmuş, basel gibi uyduruk takıma nerdeyse uefayı kazandıracak, her tarafından yetenek fışkıran, avrupanın ciddi şekilde ilgilendiği delgadoya mı geldi sıra? Ya biz ii adamlarımızı satarsak nası başarılı olcaz? Seric topiğinde cisseye söwüyo arkadaşlar. Yapmayın arkadaşlar ya. Cİsse sakatlandıktan sonra şampiyonluk gitti. Sonuç olarak biz ii futbolcuyu da beenmioruzz. Galiba bize bakiler, ibrahim üzülmezler layık... Konu mecerkn tarafından (24-05-2008 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Biraz daha ismim avrupa'nın etkisini uyandırsa birazda param olsa Villeralli Cazorla'yı kesin alırım. öyle çok büyük bir oyuncu değil ama Beşiktaş için çok iyi oyuncu. sağ kanat, sol kanat, orta sahanın ortası oynar. genelde sağ kanat oynuyor. BU topçuyu kendi gözlemlerimle keşfettim. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62616-fahriyi-ver-incemani-al-delgadoyu-sat/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 24-05-2008 09:23 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |