![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arkadaş carew gittiyse yerine dhaa iyisini alacaksın senin gibiler ailton'u istiyor ismi olsun farketmez diyor... delgoda gitsin dedim yerine iyi oyuncu alınsın cazorlo'yu alsınlar delgoda'nun yerine. dikkat ettiysen ben fahrinin yerine inceman gelsin dedim. delgado'nun yerine cazorla gelsin. | |||
| | |
| | #3 | |||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (25-05-2008 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ayrıca sen benim yazdıklarımı okumadan yorum yapıyorsun. iyi oku ya da algılaya mıyorsun hadi ben futboldan anlamıyorum mustafa denizli, sergen yalçın, mehmet özdilek ve rıdvan dilmen'demi anlamıyor... bundan sonra sana cevap yazmayacağım futbol bilgin delgado'nun avrupa'da gol kralı olduğu ile sınırlı... jardel'de gol kralı oldu ama en son portokiz liginde küme düşmeye oynayan bir takımda oynuyordu aynı zamanda yaşlıda değildi.. genç yaşında... delgoda'nun kaderi öyle olmasın ana başlıktaki yazımın tümünü iyi oku cevap vermeyeceğim sana bir daha... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62616-fahriyi-ver-incemani-al-delgadoyu-sat/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 24-05-2008 09:23 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |