![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu seneki transfer politikasını doğru buluyorum, en azından eksik olduğumuz mevkiilere yapabildik transferleri, bu bile başarıdır aslında!..Alınan adamlarda fena oynucular değil bence, nokta transferler olarak görüyorum, aynı Tello gibi, Cisse gibi...Fena parada vermedik yani, Zapo-Sivok ikilisine 7-8 milyon Euro vermişizdir bonservis bedeli olarak, yabana atılacak bir para değil...Takımdan yabancı bir futbolcumuz ayrılmadığı sürece(Bobo veya Delgado gibi) yabancı transfer yapmayada gerek yok, zaten kontenjanda yok...Hocanın dediği gibi, 2-3 yerli transfer yapmakta şart, bunlar Uğur İnceman-Selçuk İnan ikilisinden biri olabilir ön liberoya, bide Ekrem Dağ olabilir sağ kanata...Topuzun alınmasını isterim ama artık sıktı o da, vermiyorlarsa zorlamanın bir anlamı yok artık.Bide ben Delgadonun yedeği olarak Özer Hurmacının alınmasını isterim, Fener ve Gs ısrarla istiyor, kaptırmasak çok iyi olur bence... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Katılıyorum dediğine, ama suç biz de değilki, böyle bir kural çıkartan Federasyonda.Yaa hep de yaa hiç, bu kadar basit.Madem 8 yabancıya kadar çıkarttın kontenjanı, 8'ini de sahaya sürmemize izin ver...Ne gereği var almayalım kısmına katılmıyorum ama, 6 yabancımızda her maçta oynayacak diye bir şey yok, bunun sakatlığı var, cezalı olma durumu var.Hem Uefada 8 yabancımızdan yararlanabiliriz, çok da iyi olur bence...Ama işte sorun, hangi 2 yabancımızı kulübede nasıl tutacağımız, onları nasıl memnun edeceğimiz...Ertuğlul Hocaya büyük iş düşüyor burda, umarım bunun altından kalkabilir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gordonu ve higuaini yolladık diyelim. geriye bobo , holosko , delgado, cisse , tello , sivok , seriç ve zapo kalıyor. bunlardan cisse-sivok ve bobo-holosko ikililerinden birer tanesini tribüne yollamamız lazım ki bu da takımı dinamitlemek olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ewt ben de aynısını diyorum.bu sivok seriç zapo falan 2 hafta üst üste yedek kalsın olay çıkarırlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Asıl konuya gelirsek ilk 11 de oynayabilecek kapasitede bir turk oyuncuya hala gereksinimi var bana göre beşiktaşın.Serdar özkan çok güçsüz bana göre ilk 11 imizde oynaması için daha erken yerine mehmet topuz olsa taş gibi takım oluruz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() Konu Salihcan tarafından (25-05-2008 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BEN CİSSEYE DE BOBOYA DA SERDAR ÖZKANA DA DEVAMLILIK AÇISINDAN GÜVENMİYORUM..ÖN LİBERO+SAĞ AÇIK+FORVET ALINMALI ŞAMPİYONLUK İSTENİYORSA SONRA 2 SAKATLIK OLUNCA KADROM KISITLI MUHABBETTİ YAPMASINLAR.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hüzünlü sene yine bizi bekliyo.biz artık yine rakiplerimiz napmış ne yapıylar onları izleriz. ahh ertuğrul ahh senin gibi teknik adam olmaz olsun.nasıl bi teknik sendeki bilmiyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |