![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yuh bea ezikler ve cinconlar bile listede var ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Livorno-lazio maçı derbi değil ama dünyanın en önemli maçlarındandır. Livorno tribünlerinin tamamı komünisttir ve halkın takımı olarak bilinir. Lazio ise asker takımıdır ve faşist lider musollini'nin takımıdır. En önemli derbiler genelde sınıfsal çatışmalardan çıkar.bu verilen derbilerden en büyüğü (bence) boca-river maçıdır. Ama Beşiktaştan sonra desteklediğim takım durumu ne olursa olsun Livornodur. FORZA LİVORNO.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dandik bir filmdi heyecanı iyi yansıtmışlardıda kavgalar 10-20 kişi arasında oluyordu.sanırsın sokak çetesiki çete daha kalabalıktır.halbuki bizim mesela fenerle maçlarımızda abilerimiz daha iyi bilir stad önünde yatılır,sabahlanır kapılar açılmadan maçkada dolmabahçede karşıda kadıköyde binlerce kişi bazen onbinlerce kişi birbirini kovalardı.hey yavrum hey.yemişim milvallını,ipswiçini,norwiçini,west browniçini ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | türkiye değilde yabancı takmınların herhangi bir maçına rastlasam izleyince zevk alıyorum adamlar adeta topla dans ediyorlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Başta derbi nedemek onu tartışmak lazım mesela benim bildiğim kadarıyla aynı şehrin takımları arasında oynanan maçlar derbi oluyor yoksa benmi yanlış biliyorum öyle ise barcelona -- realmadrid bu listede olmamalı aynı şehir takımı değil galiba bir iki maç daha var listede doğrusu nedir bilen varmı yoksa benim bildiğim doğrumu arkadaşlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bzılarının derbiyle uzaktan yakından alakası yok.Manu-Liverpool derbisi olmaz bir kere derbi aynı $ehir takımları arası oynanır.Bence listede kesinlikle plate-boca 1.olmalıydı.celtic rangers 2. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |