![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | simdi gecen seneki 11 e bakalım ----------rustu alit-toraman-zan/gordon-seric ----serdarö-cisse-tello--- ----------delgado----------- ------holosko-nobre--------- bi de bu seneki 11 e bakalım ----------rustu----------- alit-toraman-zapatocny-seric ----serdarö-sivok-tello---- ------------delgado------- --------holosko-nobre------ bana burda ne fark var soleyin arada oyuncu kalitesinde cok buyuk farklar mı var takım aynı takım duzen aynı duzen cisse nin yerine ne hikmetse sivok oynuo zapo nun zan dan ne kadar buyuk farkı var sericin uzulmezden pek bi farkının olmadıgı panathinakoslular tarafından acık acık solenio seneye bu yonetim, sinan engin ve ertugrul saglam uclusu ile yine husran olur kimse bana ertugrul saglamın sucu yok demesin aldırmıcaksın kardesim o zaman bunları bu futbolcular varsa ben yokum dieceksin eger diemiosan sende suca ortaksın ve adam madam diilsin
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaslar gözden kacırdığınız bişşi var serdar özkan sağ iç aydında da sol iç olmaz.Bide aralarına delgadoyu sokarsan takım cuvallar. Bence 4-5-1 oynanmalı ve zorunlu olarakta su topcular cıkmalı(yabancı zorunluluğu olduğu için)Bence ilk 11; .....................Rüştü.............. Toraman.....Zan.....Zapotocny....Tello ................Sivok.......Serdar K............. Holosko............Delgado...........Serdar Ö ........................Bobo...................... ..
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (26-05-2008 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |