![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaş, Avusturya kampında bu sabah kondisyon çalışmaları yaptı. İdman sonrasında oyuncuların neşeli halleri hem yönetim kurulu üyelerini hem de teknik heyeti memnun etti. Yaklaşık 1,5 saat süren ve basına kapalı yapılan atrenmana sakatlıkları devam eden Delgado, Holosko, Mehmet Sedef ve Ekrem Dağ katılmadı. Bu oyuncular salonda çalışmalarına devam etti. Antrenman boyunca siyah beyazlı oyuncular kondisyon çalışmaları yaparken, kaleciler takımdan ayrı çalıştı. İdman sonrasında oyuncuların neşeli halleri hem yönetim kurulu üyelerini hem de teknik heyeti memnun etti. Sıcak havadan bunalan Beşiktaşlı futbolcular önce kendilerini, ardından da teknik ekibi suya tuttu. Oyuncular daha sonra ise kupa ile poz vererek şampiyonluk sözü verdi. Beşiktaş bu akşam basına açık yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek. NOT: Fotoğraflar bjk.com.tr'den alınmıştır... [/i] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu joeblack60 tarafından (01-08-2008 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |