![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Gereksiz bir açıklama her sene bir sürü futbolcunun adı transfer dedikodularıyla gazetlerde yer almakta bunu kaale alabilecek tek kişide Sayın Sinan Engin olsa gerek bundan sonra gazetede çıkan her habere yönetim açıklama yapsın o zaman ! yönetim zor iş olsa gerek yahu baksana herkese hesap veriyorlar brovo devam edin devam ... ama söz konusu taraftar siteleri olunca ''biz taraftarın lafına göre transfer yapacak bir kulüp değiliz '' demeyi iyi biliyor adı geçen şahıs , Sayın Sinan Engin unutma ki bu takımı destekleyen senin beğenmediğin o muhteşem BEŞİKTAŞ taraftarıdır , SEN KİMSİN Kİ ? Haddini bil !
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaptıgın sey yalanlamak zaten yeter demiören yeter engin
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sallama haberdir bencede. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |