![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bir gazetede 1 milyon ytlye anlasildigi yaziyor gokhanla
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Burda da tam tersi yazıyor. Buyrun bakalım: " Sözleşmesi sona eren milli futbolcuyla Siyah-Beyazlılar arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Yıldız oyuncu, 2008 Avrupa Şampiyonası sonrasında takımıyla nikah tazeleyecek. 29.5.2008 Sona yaklaşıldı Gidecek mi, kalacak mı? Beşiktaş’ta transfer döneminin açılmasıyla birlikte ismi gündemden düşmeyen Gökhan Zan’da sona yaklaşıldı. Bir dönem Fenerbahçe’ye gideceği iddia edilen, daha sonra da eski hocası Jean Tigana’yla görüştüğü öne sürülen Gökhan, kulübünde kalıyor. A Milli Takım’la birlikte İsviçre’de bulunan yıldız futbolcuyla, bir görüşme yapıldığı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı bildirildi. Sinan Engin görüştü Menacer Sinan Engin’in, Gökhan Zan ile görüştüğü ve, “Seni gelecek sezon da takımımızda görmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonası sonrasında son kez görüşürüz ve imzayı atarsın” dediği, Gökhan Zan’ın da, “Ben Beşiktaş’ta Gökhan oldum. Kulübüme çok şey borçluyum. Şampiyonluk yaşamadan Beşiktaş’tan ayrılmak istemiyorum” dediği bildirildi. Gökhan’ın yıllık 500 bin YTL’si garanti olmak üzere 1 milyon YTL alacağı öğrenildi." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | maç bhaşına para olunca na nai oluyor herkes senın gıbı adama kim garanti para verir yolun acık olsun ki su zamana kadar ben gokhan zanın pekte beşiktaşa fayda sağladıgna inanmıyorum
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Para para para Beşiktaşlılık ruhu hikaye nerde o boş mukaveleye imza atanlar işte bu yüzden kaybediyoruz bence. Gökhan Zan'ı severdim ama artık takımda kalmasını istemem.Ruhuyla yüreğiyle oynayan gerçek Beşiktaşlılar lazım bize yazık.......
__________________ Beşiktaşlı olmasını istediğim sevgilim ; ayrıldık bak ! Bir Beşiktaş kaldı bana ve yaralı kalbim. Bir Beşiktaş çıktı bana en vefalı sevgilim. Ne yüzünü görmeyi , ne dönmeni isterim ! Dert etme şımarık sevgilim ; Ben Beşiktaş'ı sensizde severim... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |