![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | değiştirilmemeli bencee....!!!
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala küçük ayrıntılarla ugrasmaktayız....
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Bizden baska luzumsuz haberlerle gundeme gelen baska bir klup var mi? 1 aydir ibolarin terlik kavgasini dinledik, simdi 1 ayda stad ismi gider. Bakalim 1 ay sonra ki gundem maddemiz ne olacak?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inönü stadı'nın ismi değişmemeli bence... şu anki hali gayet iyi | ||
| | |
| | #9 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu da yalan haberdir diye umuyorum çünkü ,inönü ismi artık beşiktaşla özdeşleşmiş bir isim oldu,bunu bu saatten sonra değiştirmek çok anlamsız olur,biri gelip ben sizin stadınızı para almadan yıkıp baştan yapıyorum adı da bilmemne arena olacak demedikten sonra adı inönü kalmalı diye düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıldırım Demirören kendi ismini verseydi bari stada, BEŞİKTAŞ'ıma çok şeyler yaptı ve hala yapmak için çabalıyor. Bütün işleri hallettiler şimdi stadımızın ismini değiştirmeye çalışıyorlar. Yıldırım Demirören Stadyumu olsun oldu olacak.. Çok yakışır, bayağı işleri geride bıraktık sizin sayenizde, eee artık isminizide vermenin zamanı gelipte geçiyor. Hadi Demirören ismini koyda, seni kapının önüne koyalım artık... YETER YAW.
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |