Alıntı:
kaarakarrtal´isimli üyeden Alıntı
cogu arkadasın dedigi gibi ÇARŞI grubunu kuranlar fesih kararı aldı diye ÇARŞI ruhu bitmez.cem dizdarın dedigi gibi biterse zaten ortada ruh muh yoktur.artık 45 yas civarı olan abilerimize lutfen saygı gosterin ve onlar kim oluyorda kapatıyor muhabbetine sarmayın ne geldiyse zaten basımıza bu saygısızlıgımızdan geldi.artık cem alen ayhan ferhat ali cengiz vs.abilerimizin benim dilegim yas itibariyle kulupte degisik misyonlar ustlenme vakti gelmistir.birikimlerini yonetimsel bazda degerlendirmelerini temenni ediyorum.ayrıca bu 20 li yaslarında bitirmeyiz,onlara noluyor bize sordularmı havalarındaki genc arkadaslarada tavsiyem dırdır edeceklerine organize olup BEŞİKTAŞ askına kendi yeni catılarını olusturma vakitleri gelmistir.artık devir yeni sayfa acma vaktidir,sayfaları doldurmaya varmısınız yokmusunuz ondan bahsedin.... |
aynen katılıyorum,onlar yönetime girseler,eminim şu anda olduğumuzdan daha iyi yerlere gelirdik.gerçi yönetime ufacık çocuğu getirsen(ama içinde bjk sevgisi olacak,bazıları gibi değil!!!) yine şu andan daha başarılı olurduk.Ah sayın Demirören ahhh....