![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | su formalarin nesi kotu birisi bana aciklayabilirmi muhtesem formalar iste birseydende memnun olun be kardesim adidas yada nike yapsa ustune hoplardiniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla çok doğru söledin önemli olan rengimiz adımız arkadaşlar formalar da gayet güzel bence 10 numara olmuş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | anlayamadım ya sıradan olmuş diyenler ne bekliyodu bence formalar çok güzel özellikle celtik forması çok güzel çubuklu formamızda yeniden dizayn edilmiş. olabiliecek en güzel formalar bunlar bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Deivson Rogerio Da Silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Siyah enine çizgili daltonlar gibi,hele o şekilde çorapla giyince tam olmuş yani,aslında yaka şekilleri olarak falan bakarsanız hepsi birbirine benziyo,ben griden çok ümitliydim ama pek beğenmedim. Dün gece gösterilen en güzel ürünler,üzerinde futbolcu resimleri olan ürünlerdi bence çünkü öyle bişey yapsalar diye istiyodum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
Deivson Rogerio Da Silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | enine siah beaz çizgli warmayı beğendm beyaz olan çok sadece olmş ama gene olark bnce çok kötü değldi. .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |