![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kim Beşiktaşa 3. büyük diyorsa doğru söylemiştir. Yanlış anlamayın hastalık derecesinde Beşiktaşlıyım ama birde gerçekler var . Diğer iki büyük şampiyonluk sayısında seni ikiye katlamışsa , bir tanesi gelirlerini senin 4-5 katına çıkartmışsa , diğeri gelirleri senden fazla olmasada hala şampiyon olabiliyorsa , adamlar Kezmanı beğenmeyip gönderirken sen Bobo'ya yıldız diyorsan , birinin müzesinde UEFA kupası var ,diğeri şampiynolar ligi çeyrek finalinde zorla eleniyorsa , ve anadoluda hiçbir kulüp İnönüye gelirken korkmuyorsa sen artık küçülüyorsun demektir kardeşim. Bakın transferlere kimlerin peşindeyiz ,kimlerle sözleşme yapıyoruz ? Birde Trabzonun 3-4 yıl önceki halini düşünün. Aynı yoldayız , apaçık bir gerçek bu ... Kimse kendini ruh muh diye kandırmasın Beşiktaş ruhunu teslim etmek üzere
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İhtimal vermiyorum öle bir şeye ama başımızdaki Facia adamlar gitmedikçe olabilir de ileride ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | biz destegimizi her alanda verelim gerisi gelir merak etmeyin turkiyenin en koklu takimi biziz fener ve gs bizden 3-4 kupa fazla aldi diye turkiyenin en buyugu olamazlar eziklerin 27 senedir tr kupalari yok sampiyonlukta sadece biraz geri kaldik ileriki senelerde onlari yakalayip gececegiz kimsenin suphesi olmasin yine arka arkaya sampiyonluklar gelecek sonra gorecegiz bu basini gecenlerde sahilde geziyorum adamin teki sihirbazlik yaparak birseyler kazanmaya calisiyor avcilar sahilindeki pazardan bahsediyorum biraz baktim sonra yukarida asilli toplar vardi sari lacivert renginde hepsinde anahtarlik niyetine 10-15 tane vardi sordum abi toplari cok begendim fakat renkleri guzel degil siyah beyaz olanlarindan yok mu ?onlar kaldirali piyasadan cok oldu gibi alayci bir laf soyledi bana bende asagida kalmam hic siz kac sene oldu bu tr kupasini kazanmayali o zamanlar ben hayatta yoktum simdi yasim 26 dedim sustu ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
serdar kurtuluş var 22 yaşında ibrahim toraman var bu üç oyuncuyu şuanda transfer lsitesine koysan o bfenerde galatasarayda almak için servet verir bunlara emr ebelezoğlu beşiktaşa gels ene olacaktı söylesene bana ne delgadoyla anlaşabilirdi ne telloyla nede serdar özkanla | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Başkalarıyla yarışmak yerine kendimiz olsak daha başarılı olacaz..Demirören geldiğinden beri tek hedefi Febe'yi geçmek..Oysaki kendimiz olsaydık febe'yi geçecek Beşiktaş yerine kendi düzenini kurmuş Beşiktaş'ı düşünseydi belki biz Febe'yi geçmiş olabilirdik..Önce kendin ol...
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | azçok katılıyorum sana ama rekabet iyidir.. Ben ama birşey dikaktimi çekti benim BEşiktaşın üstüne çok geliyor bazı arkadaşlarımız yazılarında yorumlarında... Beşiktaşa gönül veren insanlardan olmıyacak şekidle üstüne gelme hemde... Beşiktaş şampiyon oldugu yılların hiçbirind ekadrosu diğer buyuklerdne daha iyi değildi zaten.. Ama başarılı oldu. Çünkü ruhu vardı.. Kim Gelmiş Kim Gitmiş Önemlimiki.. Sahaya Çıkacak 11 Beşiktaşımın kartalları değilmi. Ne önemi var ha o ha şu.. Kartal Kartal Gibi oynadımmı Kim tutabilir bizi.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |