![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Murat Şahin'in gönderilmesi çok büyük bir hata olurdu zaten... sonuşta geçenseneki antalya maçıydı sanırım sakat sakat oynayarak Beşiktaş'lılığını ispatlamış biriydi ben aslında bu sene onu 1 numara olarak kalede görmek istiyordum çok daha iyi olacağına eminim avrupada yediğimiz saçma goller de düşünülürse(hele yan toplardan örn:ş.ligi ilk maçı marsilya adam kornerden içeri tepiyodu az kalsın be bu kadar acemilik olmaz formayı taşımak lazım)... Haakaanıma gelince ![]() aslında Rüştü'ye hiç gerek yoktu Murat Şahin kalsaydı.Murat 1 numara olur ilk 11 de oynardı hakan yedek 3. kalecide biri olurdu paftan çıkartılırdı gerekirse ne olur şans versek adı Erdem değilde runje diye 1 sene sabrettik ya,Erdemede sabrederdik... Sonuç olarak Murat Şahin'in yaş ve tecrübe olarak Beşiktaşın kalesini en iyi şekilde koruyacağına inanıyorum,Rüştü ne olcak onu bilmiyorum işte sırf nispet ve misilleme için fenerin kovduğu adamları almak niye onuda anlamış değilim... Birşey var ki o beni rahatlatıyor Beşiktaş Türkiye'nin en iyi kalecilerine sahiptir ve kalesi emin ellerdedir...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | murat şahin geri mi döndü ya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | walla ben o 8-0 dan sonra hakan hakkında pek olumlu seyler düşünemiyorum ... ![]()
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/63311-kaleyi-birakmam/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-05-2008 06:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |