![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
ne demek bize ne yönetimden yha??? Adam bizim verdiğimiz paralarla kendi hatalarını yamayıp duruyor ve bahsetttiğimiz yönetimde BEŞİKTAŞın başında nasıl bize ne oluyo??? ASLANLAR GİBİ DEPLASMANLARA GİDERİM UZAKTAN SEVMESİNİ DE BİLİRİM!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Ç@R$I ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | acayip bi şekilde pahallı olmuş geçen seneye göre.ama eğer olimpiyatta olursa 2 tane kombine olucakmış bununda albenisi var gibi biraz ![]()
__________________ ![]() Taşeron Değil Neferiz,Şeklen Değil Aslen Beşiktaşlıyız! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kombine alınmalı. Beşiktaş'ın desteğe ihtiyacı olduğu bir zamanda kombine almamak (Maddi imkanlar el veriyorsa) yanlış bir davranış. Yönetimi her konuda eleştiren (Bende eleştiriyorum), kulüp niye borçlanıyor diyenlerin kombineyi her şartta alması gerek. Kombine Beşiktaş için alınır. Eğer o olacaksa yada bu olursa kombine alacağım demek, Beşiktaşlığı şarta bağlamak anlamına gelir. Bir de Beşiktaş taraftarının kazıklandığını, kombinelerin pahalı olduğunu düşünenler var. Kombine fiyatları bence yetersizdir. Beşiktaş'ın maddi desteğe ihtiyaç var. bu konuda da herkesin biraz olsun elini taşın altına koyması gerekir. Dün bazı arkadaşlar kombine alma aldırma diyecek kadar ileri gittiler. Bunu yapanların, bu tarz kampanya açanların yaptıkları Beşiktaş Kulübü'ne ihanettir. ne zaman ki bu zihniyet temizlenir, Beşiktaş bedavacı tayfasından kurtulur o zaman Beşiktaş kendine gelir ve ileri gider. Herkesin maddi imkanı olmaya bilir, bunun içinde bir fon oluşturulur herkes belli bir miktar para koyar yada taraftar grupları yaptıkları organizasyonlardan kazandıkları paralardan bu fonlara da aktarır , o fonla kombineler alınır ve ekonomik gücü yetmeyenlerin de maça gitmesi sağlanır. Bunu organize etmesi gerekenlerde derneklerdir, taraftar gruplarıdır ama ne yazık ki bizde bu tarz dernekler ve taraftar grupları pek yok gibi.... Taraftarlık maça gidip bağırmak değildir. Maddi manevi kulübe destek olmak demektir. bu konuda Beşiktaş taraftarını göreve çağırmak gerekir. Ben İzmirde yaşıyorum. Bir çok Beşiktaş maçına da gidemeyeceğim, ama zamanı gelince de kombinemi alacağım. Bu benim Beşiktaş'a karşı taraftarlık görevim... Konu shawnodese tarafından (06-06-2008 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62166-yeni-sezonda-kombine-bilet-almayi-dusunuyormusunuz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-05-2008 06:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |