![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yeter yaa...Her sitede Kolot..Rezil ettin bizi...Divan kurulunda susarsın niye burda konuşursun...Onu alacaktım bunu alacaktım yeter bitanesini alamamışsın konuşuyosun...Kendi reklamın uğruna Beşiktaş'ı rezil etmeye hakkın yok...Söyleyeceklerini ya kendine sakla yada doğru yerde söyle...Ezik medyanın maymunu olma..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Geçen dememiş miydi bu, Makeleleyi biz aldık da Ertuğlul Sağlam istemedi diye, ne olduda dönmüş bi anda?Şimdi diyo Makelele gelmek istememiş Türkiyeye, sanki biz bunu bilmiyorduk...Bi dediğini bir dediği tutmuyor bu adamın, bi gün öyle bi gün böyle, çok boş bir adam!..Sivoklan Zapo futbolcu değillermiş, pehh!..Sivok'un senin aldığın! Cisseden ne kadar iyi olduğunu göreceğiz bu sezon, izleyip görelim..Holoskoyada 10 milyon € etmez demiş, onuda zaman içinde göreceğiz, kaç milyon euroluk teklifler geliyor göreceğiz yakında.Ama kaçmasın bunlar olunca, saklanmasın, hep kötü günlerde çıkmasın kamera karşısına, biraz adam olsun!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |