![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bu iki oyuncunun affı Beşiktaş'ın bu sezona zarar verecek nitelikte bir harekettir, ancak sonuçta bizde iradeli, kararının arkasında duran bir yönetimden ziyade, en ufak bir harekette dönen yöneticilerden oluşan bir yönetim olduğu için kendilerince doğal olanı yaptılar ve bir kararın arkasında duramadılar. Sonuçta her ikiside affedildi, bence bu affedilme olayı yarardan çok zarar getirecek ancak şu durumda yapacak bir şey yok. Umarım her iki taraf içinde hayırlı olur. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Hadi bakalim bu olay kapandi artik maclarimizi dusunelim a rtik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar,artık destek zamanı,hem maddi hemde manevi.Hiç kimse 2.5 liralık bi rozet dahi alamam demesin.Ben emekliyim,kızım harçlığından biriktirmiş,şapka almış... Hadi bakalım...kartal yuvalarına...kampanyalı ürünlerden olsun alalım...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Affedilmeleri olumlu, ikiside tecrübeleriyle takıma çok şey kazandıracaklardır. Tek sorunları iyi bir hazırlık dönemi geçirememeleri. Umarım zamanla bu eksikliklerinide kapatıp tekrar takıma kazandırılırlar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hayirlisi olsun kartalim icin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |