![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Evet nuri sahin kendi sitesinde yalanladi ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Sürekli transfer teklifleri alıyorum. Chelsea, Liverpool, Barcelona, B.Münih, Lyon gibi takımların menajerleri Peru'da beni yakın takibe aldı. 2. vatanım Almanya'dan ayrılmayı düşünmüyorum. B.Dortmund ile 2009'a kadar sözleşmem var. Geçen sezon bitiminde Beşiktaş'ın eski yöneticisi İlker Özbilek ile Metin Tekin, beni Beşiktaş'a transfer etmek istedi. Menajerim yıllık 500 bin Euro istemiş. Rıza Çalımbay hoca ilgi göstermedi. İyi de olmuş!' geçen yıllarda yapılan röportajında rıza çalımbay beni istemedi iyi de olmuş diyor nuri bey bizi istemeyeni bizde istemeyiz haa tabi o yıllarda rıza salaklık yapmış sen git youlayı al nuriyi isteme | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | lig tv yalan haber yyapmıs olabilir benim bildiğim kadarıyla ahmet kuş değil murat kuş nurinin menejeriii dioo oralarda yorumcular Allah büyük bakalım görecez bence hepsi yalan cıkar bu haberlein biz bu gidişle bu yönetimle ne topuzu alacaz ne nuriyi...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (06-06-2008 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beyler Nuri Sahin in sitesine simdi baktim.Almanca yaptigi aciklamada söyle diyor. "Bugün bazi gazetelerde baska bir takimla anlasma imzaladigim haberleri tamamen yalandir.Suan B.Dortmund un oyuncusuyum ve halihazirda degisen birsey yoktur." Ama transfer görüsmeleri yapilip yapilmadigi konusunda bir aciklama görmedim..
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kolpa basın başka ne denile bilirki delinin biriii ............ gerisini biliyosunuz zatn
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | YAHU ARKADASLAR SU SITE BU SITE DIYE GEZMEYIN NURI BEIKTASDADIR HEM HIC BIR ACIKLAMA YAPMADI O SITELER NURININ DEGIL NURININ ADINA ACILMIS BIR SITE YARIN HERSEY BELI OLACAK SABIRRRRRRRR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hem dediniz o siteyi okudum yazan kisi bu transfer harberini bir kac gundur dolasiyor diye yazmis ne yazik ki nuri transfer haberi bugun patlak verdi yani............?????? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/64099-ismail-er-bombayi-patlatti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-06-2008 15:24 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |