![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Malesef Beşiktaş taraftarı , son maçta yakalanan üçüncülüğe o kadar sevindiki sezon sonu bende hayretler içinde kaldım. Dediğin gibi yönetim , böyle bir kitle meydana getirdi. Takımın kalitesizliği ise ayrı bir konu. Malesef çoğu taraftar arkadaşmız , yine yönetimin yönlendirmesiyle ,suçu futbol dışı kaynaklarda ( hakemler , federasyon , hayali beşiktaş düşmanları vs.) aradığı için bizim takımımızın ikinci sınıf futbolculardan oluştuğu gerçeğini göremediler. Bu takımda büyük hedefler peşinde koşulabilecek , yıldız denecek bence tek adam vardır , oda Holosko... Holosko dışındakilerin hepsi , Denizli ,Ankaragücü gibi maçların büyük yıldızları olabilirler ancak. Özellikle Delgado , Tello , Serdar özkan , Bobo ve Nobre'den oluşan hücum hattının geçen yılki büyük maçlarda nasıl aciz durumlara düştüğünü dikkatli gözler hep gördü. Bunların hepsi fasa fisodur. Büyük yıldız diye kendimizi kandırdığımız Bobo , daha ligde 15 gol atamadaı , kaç yıldır Türkiye de... Bana büyük maçları alacak oyuncu lazım. Burası Beşiktaş kulübü , öyle herkesin yıldız diye yutturulacağı yer değil , olmamalı... Şu acı gerçeği bir kez daha görelim , örneğin Fenerbahçenin sıradan bir adamı genç oyuncusu olan Gökhan Gönül , bizim büyük yıldızımız diye sevdiğimiz Tello'dan çok daha başarılı bir sezon geçirmiş ve çok daha iyi oynamıştır. İşte iki takımın kadro kalitesi arasındaki fark budur. Artık gözümüzü açalım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |