![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
aramizda oynadigimiz iki mactada adamlarmi bizi yendi hemde rahat oynayarak sen mac izledigine eminmisin dostum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
İkinci maçtaki ikinci golde Semih'in ceza sahamızda topu tutup , bizim yarı sahamızda yere düşen tosbağa Alex'in ayağa kalkıp ceza sahamıza kadar koşmasını beklerken bizim defans oyuncularının hiçbir müdahalede bulunmayıp aval aval baktıklarını, Alexin 25 m koşup gelip Semihten aldığı topa vuruken de bizimkilerin sadece seyrettiğini gayet net hatırlıyorum sen hatırlıyormusun ? Bırakın bu çocukca fanatikliği , kalitemiz yetersiz kabul edin. Siz kabul etmedikçe , Demirören kendini başarılı sayıyor. Beşiktaşın yetersizliklerini görüp söylemek Beşiktaşa ihanet değildir. Akisne bence yetersizlikleri görmeyip yada görüp de sses çıkarmamak sırf inat için , fanatizm için görmezlikten gelmek Beşiktaşa ihanettir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu volkan-saygın tarafından (08-06-2008 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/64196-besiktas-ile-fenerbahce-arasinda-daglar-kadar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-06-2008 21:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |