![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ulan tekme tokat karete yapar gibi mac oynayan bi rakibe karsi ustelikte hakem bu sertliklerin her turlusune musaade ederken ve daha ilk resmi macimiz olmasina ragmen lig baslamamis takim oturmus olmamasina ragmen bukadar rezil bir zemin ve asiri sicaga ragmen takim kazanmis siz hala vay efendim kotu futbolmus bilmem neymis diye kendi zevkinizinde icine ediyonuz ve bunu beceriyorsunuz ya hepinize bravo sizi gercekten tebrik ediyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu maçları fazla ölçü almamakla beraber , heyecansızlıktan cok sıkıldım yıllardır. Kimse kadroya laf atmasın tek tek hepsi iyi oyuncular. Bu takımın tek ihtiyacı var oda yürekli, agresif saldırgan futbol, rakibi parçalayacak şekilde saldırmak, yesede fazlasını atacaktır. Dikkatimi bişey çekti; çift önlibero oynadık ama ikiside hücuma hiç katkı yapmadı, 2 önliberolu kurguda enazından bitanesi mutlaka ataklara destek vermeli. Sonuç olarak aynı şeyi soyluyce, saldır Kartal saldır, bu takımın havaya ihtiyacı var , rakibi sindirirsen bu havayı yakalarsın. Geri kalan şeyleri kimse kafaya takmasın, Ertuğrul lütfen kendi oynadığın dönemdeki sistemi uygula , rakipleri parçala elindeki kadro buna çok müsait.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #6 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | maçın özetini veya sadece gollerini seyredebileceğimiz bir site yok mu | ||
| | |
| | #7 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | normalde 2:0 yencektikde rüştünün gözler gene tuttu yedi golu 2:1 oldu ne güzel şimdi turu garantilemiştik
__________________ BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu sekilde oynarsak cok zorlanırız. İlk resmi mac olmasından dolayı cok sert elestiri olmamalı ama bi gercek var takım pek iyi sinyaller vermedi. Beni birtek sevindiren Sivokun performansı oldu. Burdan cok bildigini sanan ve atıp tutan arkadaslara sesleniyorum. Niye sesiniz cıkmıyor??? Sivok cok iyi cıktı, zapoda en az onun kadar iyi. İkisinide Sinan Engin buldu getirdi. Kotu cıksalar ortalık ayaga kalkardı. Ne oldu bakıyorum kimsenin tıkı cıkmıyor???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |