![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Transfer gündemimizde bulunan Nuri Şahin, Dortmund'da kalmak istediğini söyledi Kiralık oyuncu olarak gönderildiği Feyenoord Rotterdam'dan Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'a dönen ve Beşiktaşımızın transfer gündeminde bulunan milli futbolcu Nuri Şahin, Dortmund'da gelecek sezon kendisini ispatlamak istediğini söyledi. Nuri, Alman spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, Borussia Dortmund'un kendisini satacağını ya da bir sezon daha kiralayacağını düşünmek bile istemediğini belirterek, ''Kendimi Dortmund'da ispatlamak istiyorum'' dedi. Dortmund'a sportif ve insani açıdan gelişerek döndüğünü ifade eden Nuri, Rotterdam takımında farklı mevkilerde oynadığı için taktik olarak daha değişken oynayabildiğini ve defansta daha güçlü olduğunu kaydetti. Nuri, Dortmund'da herkese şans verileceğini, bu şansı kullanmanın kendi elinde olduğunu sözlerine ekledi.
__________________ Anti-Demirören | ||
| | |
| | #3 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 1 ay once verilmis bir roportaj aldirmayin siz serefsiz basina o zaman besiktasin teklifi bile yoktu ortada
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nurinin bonservisini alıp başka bir avrupa klübüne kiralamalıyız çünkü yaşı daha çok genç bu hem onun için iyi olacak hemde beşiktaşa geldiğinde daha sağlam oynayacaktır bence
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |