![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
çarşıyı yeni açık ve eski açık tribünden 1989 yılından beri seyreden biri olarak üzüldüm tabiki,onlar dinmeyen bir koroydu,BAZEN SEVİNÇ BAZEN KEDER BEŞİKTAŞLI OLMAK YETER,TEZAHURATLARIYLA GÖNLÜMÜZÜ FETHEDEN VE SADECE SİYAH BEYAZ RENKLERE TUTKUN ASİ RUHLARDI ASLINDA ONLAR BEŞİKTAŞIN ÜSTÜNE ÇIKMAK DEĞİL AKSİNE HEP GERİDE KALIP ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ RUHUNU TAŞIYAN DEDİKLERİ GİBİ"MAHALLENİN KÖTÜ ÇOCUKLARIYDI" ÇARŞINI "A" SI ANARŞİZMDEN GELSEDE ONLAR ANARŞİZMİ ŞİDDET ANLAMINDA BIRAKALI UZUN SENELER OLDU. BİZLER ONLARA BİZE "LİVERPOOL" MAÇINDA YAŞATTIKLARI İNANILMAZ ORTAM İÇİN HAKKIMIZI HELAL EDİYORUZ ÇÜNKÜ O MAÇ TÜRK SPOR TARİHİNİN BİR DAHA YAŞANMAYACAK TRİBÜN DEVRİMİYDİ SAĞOLUN ABİLER,KARDEŞLER EMEĞİ GEÇENLER. BAYRAĞI DEVRALANLAR OLUCAKMI BİLMEM AMA KARAGÜMLÜKLÜLER VE KASIMPAŞALILAR BU AĞIR YÜKÜ KALDIRIRMI BİLEMEM
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kapansın yav ne yapalım biz varız sanki çArşı kapandı diye kimse maça gelmicek karagümrüklüler ve kasımpaşalılar yok sadece o tribünlerde kartalizma var üniversiteliler var antipati var var oğlu var yine örgütlenilir hakkımızda helal olsun hepsine ne yapalım biz herşeyden önce BEŞİKTAŞLIYIZ...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
çarşı kemik tayfa olmazsa üst taraf bu tribün yıllarca kendine gelemez .. ama biyere gittikleri yok onun icin rahatız .. carsı her zmn besiktasın oldugu heryerde | |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | katıldım ben bu olaya çok iyi bir şey bu olay | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/63283-50-000-kisi-hayir-derse-kapanmayacak/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-06-2008 20:23 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |