![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | de get lan hiç bi türk isveç forması giymez.. adam gibi oynasaydn kendini gösterseydin alsaydn ay yıldızlı formayı. bak ardaya kazıma çalışmadan kimseye forma yoq...boş laflara karnımız tok biizm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Sen gercekten böyle mi düsünüyorsun?Senin takiminda oynayan Kazim ve Aurelio Türk mü ki?Bu cocuklarin Isvicre icin oynamasi kadar dünya üzerinde dogal olabileck sey azdir!!Isvicre de dogsun,okula gitsin,yetissin ve Isvicre hükümeti bu kadar yatirim yapsin bu cocuklara, sonrada Türkiye milli Takimindan davet almadigi icin bu cocuklar dogduklari yer icin oynayinca Türk lükten atilsin öyle mi? Bence Ayip ediyosun bu cocuklara bir kere daha düsün istersen!!!
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Alıntı:
2- hiçbir futbolcu a takım antrönörü kadroya almadan kendi gelip forma giyemez( halil-topuz-tekke-nuri) gibi 3- fatih terim teknik adam ise bi takımın başında ilk önce gs li olacaksın please fb li olacaksın. 4- senle alakalı değil bu yaçacağım bu eren bana fazla şişiriliyor gibi geldi. akşam pek bi etkisini göremedim açıkçası ama gökhan iyi oyuncu belli ediyor kaletesini. ama inanırmısınız gökhanı fb ile iki hazırlık maçında seyretmiştim ve beğenmiştim ozaman ama hocalar beğenmiyor işte. tıpkı terimin appiahtan topçu olmaz dedeği gibi | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/64701-eren-derdiyok-attigimiz-golde-icimizden-sevindik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-06-2008 11:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |